MARATON MODNIH REVIJ: Moje stilske kombinacijeTa vikend se je v CityParku veliko dogajalo - poleg vseh popustov, glasbe in dobre družbe, so v petek in soboto potekale tudi modne revije, na katerih smo se s svojimi stylingi predstavile tudi modne blogerke. Izredno vesela sem, da sem lahko sooblikovala ta modni dogodek in upam, da boste v mojem izboru našle navdih tudi za svoje jesenske kombinacije.
Za še več modnih nasvetov in stilskih predlogov pa ti priporočam novo CityParkovo revijo, Metropolist!

Skupaj z Evo (Love, Eva) sva CityParkovo modno pisto zavzeli ob 17h, na moji Facebook strani pa si lahko ogledaš tudi live-stream delčka modne revije.


Na socialnih omrežjih sem že objavila fotografijo skupaj z mojimi
manekenkami in manekenoma (na skupinski ena izmed manekenk žal manjka), danes pa, kot obljubljeno, z vami delim še več fotografij s same revije!

Foto: Robert KrumpakMaja nosi: obleka in plašč Comma; torbica DeichmannInes nosi: srajčna obleka Guess; brezrokavnik XYZ; čevlji Deichmann


Stefania nosi: srajca XYZ; krilo in brezrokavnik Orsay; torbica in cofek Guess


Iryna nosi: srajca Guess; hlače, čevlji in torbica Mango

 Jure nosi: srajca, pulover, hlače in usnjena jakna Terranova; čevlji Geox


Matic nosi: srajca in kravata Armani, XYZ; hlače Anthony Morato, XYZ; plašč Burberry, XYZ


V prihodnjih jesenskih dneh bodo v CityParku potekale kreativne delavnice in zabave za najmlajše, obljubljajo pa tudi številne novosti, ki se jih veselim tudi sama! Da ostaneš na tekočem, spremljaj www.citypark.si ter njihov facebook in instagram profil!


Če si spregledala prejšnjo objavo, kako je potekalo iskanje najboljših kosov, ki so naj pripeljali do končnega rezultata, klikni tukaj!