ELLEEBANA LASH LIFT || Salon lepote TiNails

Imaš dolge naravne trepalnice? So te zgolj presvetle in premalo ukrivljene, vseeno pa si želiš naraven look? Potem je naravno vihanje trepalnic Elleebana lash prava rešitev zate!




Sama imam naravno kar dolge trepalnice, a so ravne. Seveda so opcija klešče za privihanje le-teh, a ker sem imela pred časom nezgodo z njimi, ko mi je na enem očesu zaradi premaknjene gumice (česar seveda nisem opazila) odščipnilo skoraj pol trepalnic, po njih raje ne posegam več. Ker Tina iz Salona lepote TiNails ve, da se že dlje časa izogibam podaljševanju trepalnic, ker so moje vseeno dovolj dolge in občasno posežem zgolj po umetnih za nekaj uporab, sva našli drugo rešitev. 

Elleebana lash lift je keratinsko podaljševanje trepalnic, ki traja zgolj 30 minut, rezultati pa bodo obstojni od 8 do 12 tednov - morju, savni in športu navkljub. Elleebana je naravna in varna metoda, ki ne poškoduje naravnih trepalnic - keratinska nega jih nahrani in okrepi vse od korena do konice. Super je tudi za vse tiste, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice, saj pomaga pri obnavljanju vaših naravnih.

Na fotki before - after lahko vidite, da je razlika očitna. Trepalnice so privihane in nahranjene, izgledajo pa temnejše in gostejše kot prej. Uporaba maskare zaradi učinka ni nujna, a jo sama občasno vseeno uporabljam. Pazite le, da ne uporabljate oljnih odstranjevalcev ličil, ki bi le ošibili barvo in privihanost vaših trepalnic.

Med postopkom je na veko nameščen silikonski nastavek, na katerega kozmetičarka nanese lepilo in nato nanj priviha trepalnice. Sledi nanos tekočin Elleebana, ki poskrbijo za nego in ukrivljenost trepalnic, ki bo trajala do treh mesecev. Postopek je povsem neboleč, po koncu je normalna rahla rdečica, ki izgine že v nekaj urah. 

Cena tretmaja je 45,00€, svoj termin pri Tini pa si zagotovi na njeni facebook strani Salon lepote TiNails. 

Kako pa je tebi všeč končni rezultat - bi poskusila kaj takega?

beauty