14 IDEJ ZA VALENTINOVA DARILA | #14DniLjubezni



Živjo, Valentinčki, Kupidi in vsi ostali zaljubljenci! 

Na tej strani ste se najverjetneje znašli zato, ker iščete ideje za valentinova darila. Darila za partnerja, drago, dragega, tudi prijateljico, mamo, sestro ali štirinožnega prijatelja. 

Lahko bi rekla, da je valentinovo (in z njim galentinovo, posvečeno prijateljicam), eden izmed mojih najljubših dni v letu. Običajno je poln cvetja, ljubezni in čokolade - nekaj izmed mojih najljubših stvari. 🥰 

Ne glede na to, ali si samski/a ali v zvezi verjamem, da bo ta vodič po srčkastih in srčkanih darilih prišel prav marsikomu. In saj veš - včasih je fino pocrkljati tudi samega sebe, zato si brez slabe vesti privošči kakšno izmed stvari z mojega seznama. 

Lepo valentinovo ti želim - naj bo polno ljubezni (v prvi vrsti do sebe), strasti in tvojih najljubših stvari!

XoXo, Gossip Girl ... Nataša 😉

#1 CVETJE

Verjetno se strinjaš, da so vrtnice najbolj prepoznavni simbol valentinovega. Sama obožujem sveže šopke najrazličnejšega cvetja, zelo popularni pa so tudi preparirani večni šopki in cvetlice, ki so odlična ideja za darilo in dekoracijo.

V Nina & Valentin ponujajo številne predloge za šopke, sladka presenečenja in darila tako zanjo kot zanj. Moji favoriti so:


P.S. Za naročila nad 50€ do 5. februarja velja koda VALENTINOVO, ki ti prinese 15% popusta!


#2 SPODNJE PERILO

Lepo spodnje perilo je lahko super darilo za samo sebe, hkrati pa za tvojega partnerja. Zakaj ne bi torej sama sebi podarila lepega kompleta in ga taka presenetila na valentinovo? Prepričana sem, da z Oola čipko ne bo ostal ravnodušen!

Oola lingerie je nova znamka perila, ki se specializira prav za ženske z oblinami in večjo konfekcijsko številko, tako da boste pri njih našle modrčke vse do košarice G, pri tem pa ne boste naletele na dolgočasen dizajn in monotone barve. 

Moji favoriti so:



#3 RAZVAJAJ BRBONČICE

S puncami smo se lansko jesen ustavile tudi na degustaciji v vinski kleti Metlika (več preberi tukaj), v njihovi valentinovi ponudbi pa se nahaja tudi Poet. Sladko aromatizirano vino iz Modre frankinje, ki je pripravljeno na osnovi hišnega recepta, z dodanimi naravnimi sadnimi aromami in slajeno z grozdnim moštom.

Darilni paket Romantic poleg omamne stekleničke skriva še 20 čokoladnih kozarčkov, tako da je odlična izbira po večerji ali koncu druženja.



#4 ZA TOPLE NOGICE

Slocks(ice) so nogavice izdelane v Sloveniji, narejene iz prvovrstnega bombaža in se ponašajo z ekološkim certifikatom. So poklon slovenski kulturni dediščini, krasijo jih jedi in predmeti, ki so Slovencem sveti, nas navdajajo s ponosom in nas predstavljajo v svetu. Na Slocks nogavicah so elementi in vzorci iz našega vsakdana – pa tudi taki, ki jih srečamo ob posebnih priložnostih. 

Eden izmed motivov je tudi Idrijska čipka v srčastem motivu, ki je kot nalašč za dan zaljubljencev.


#5 ZA KUŽKE

Moja fanta obožujeta piškotke iz Pasje pekarne Hov Hov in komaj že čakam, da ju pocrkljam z valentinovo ponudbo, Valentinov srček, možiček Valentin in linške oči ... verjemite mi, da bodo tudi vaši štirinožci navdušeni! 


#6 ZA STRASTNO VALENTINOVO

V spletni trgovini Svet užitka lahko najdeš ogromno igračk za odrasle, zabavne pripomočke in seksi spodnje perilo. Ponudba je polna stvari za vse, ki se s tovrstnimi izdelki šele spoznavate ali pa iščete nadgradnjo tistemu, kar že imate doma.

@natashamernik

This is my favorite excuse to buy the things I (don’t) need. 😌 #svetuzitka #lingerie #plussize #selflove #tiktokslovenia #foodwehate @svetuzitka

♬ original sound - Travis Leon

Moji favoriti za valentinovo?

- vibrator Satisfyer Curvy 2+, ki ga lahko upravlja(š) preko aplikacije


#7 PODARI NAJLJUBŠO DIŠAVO

Okusi so različni in všeč so nam različne dišave. 

Nekaterim so bolj všeč nežne cvetlične dišave, spet druge rade s parfumom izstopajo. Sama imam najraje sladke vonje, ki jih običajno najdem med ponudbo Betty Barclay, S. Oliver ali 4711.


#8 ZA SLADKOSNEDE

Prepusti se sladkim medenim užitkom iz Pergerja, ki svoje izdelke razvija in z njimi razvaja že vse od leta 1757. Poleg odličnih medenjakov pa v njihovem medenem raju najdete tudi energetske sveče, bombone, lizike, lectova srca in sladko valentinovo ponudbo. 



#9 ČE IŠČE(Š) RAVNOVESJE ...

... naj ti pri tem pomaga Aspire Fit Plan(er) iz malega slovenskega podjetja, ki filozofijo zdravega življenjskega sloga razumeva v drugačnih okvirih. Zagovarjajo gibanje, visoko motivacijo in trdo delo, a se hkrati zavedajo, da obstajajo trenutne želje. Burger, sladica, proteinski napitki ali sadje in zelenjava? – Odgovor je uravnoteženost. 


#10 ZA LJUBITELJ(IC)E LIČIL

Znamka Wet N Wild je predstavila svojo valentinovo kolekcijo v rozasti embalaži z zapeljivimi detajli in romantičnim fontom.

Da bodo zapeljivi tudi tvoji pogledi in romantične tvoje ustnice, preveri celotno linijo in darilne sete:


#11 NAJ BO PERSONALIZIRANO

Obožujem personalizirana darila! Če razmišljaš podobno, te bodo zagotovo nasmejale gatke, na katere lahko natisneš svoj/njen/njegov obraz, obkrožen s srčki.

Trgovin s podobnimi izdelki je veliko, sama sem najugodnejšo ponudbo našla tukaj.


#12 DEKORACIJA 

Obdaruješ ljubitelja/ico dekoracije za dom, pisarno ali pa bi rad/a olepšal/a otroško sobico? Odgovor se skriva v slovenski znamki Max & Julian s personaliziranimi črkami v različnih barvah in vzorcih, ki jih lahko obesite na vrata, naslonite ob posteljo ali pa podarite ob rojstvu. 

Moja srčkasta črka N je popolna za valentinovo!


#13 ZA RAZVAJANJE

Ljubiteljice kozmetike bo zagotovo navdušil darilni set ali nabor najljubših izdelkov slovenske kozmetike Afrodita. 

Od gelov za tuširanje in izdelkov za lase, pa do čiščenja in nege kože - preizkusila sem že (skoraj) vse in razvajala svojo kožo s številnimi omamnimi vonji.

Moji trenutni favoriti?



#14 ZAŠČITA

Verjetno bi si pod razdelkom zaščita na valentinovo lahko predstavljali ... no, marsikaj. 😉 V trenutnem času pa nam zaščito v vsakdanu predstavljajo maske za obraz.

Upam, da ste maskam za enkratno uporabo že zdavnaj rekli 'adijo', in se poslužujete pralnih. 

Masca je slovensko podjetje, ki so ga ustanovile ženske podjetnice, maske (iz materialov iz EU) pa ročno in etično nastajajo v Sloveniji. Odlikuje jih 98,52% BFE zaščita, srebrni ioni vpleteni v jedro preje pa omogočajo stalno zaščito in antibakterijske funkcije, ki so stalne in se ne izgubljajo z uporabo in pranjem. Masca produkti združujejo maksimalno zaščito, uporabnost in modni izgled.

Do 14. februarja ob nakupu 2 ali več mask velja koda VALENTINE25.