VIDEO | Moje najljubše valentinove obleke z ASOS-a (+ triki, kako prihraniti!)



Ni skrivnost, da obožujem ASOS, njihove ugodne cene in široko ponudbo. Svoje nakupe velikokrat delim z vami na Instagramu @natashamernik, danes pa vam poleg videa, kjer poizkušam nove, valentinovo navdahnjene kose, delim še male trikce, ki jih vedno uporabljam ob šopingiranju na tej priljubljeni spletni strani in tako prihranim še kakšen cekinček. 

Spodaj te čaka moj novi video z valentinovim ASOS nakupom!

1) Nov kupec?

Vsi novi kupci lahko ob prvem naročilu izkoristijo kodo ASOSNEWJOY, ki ob nakupu nad 30€ prinese kar 20% popusta! 

Okej, vsi novi kupci ... in tisti, ki imamo več mejlov. 😉 ASOS te z istim imenom, naslovom in telefonsko vseeno spusti skozi, samo e-naslov za registracijo mora bit drug.


2) Menjava valute

Dolgo poznan ASOS trik je, da pred nakupom valuto spremeniš iz evrov (€) v funte (£). Sama to prakticiram že dve leti in sem tako prihranila že lepo vsoto (in jo hkrati zapravila na ASOSu). 

Sprememba valute ne bo vplivala na to, od kje bo paket poslan, zato razloga za skrb in carino ni - ASOS ima svoje skladišče tudi v Evropi, zato na naslove v Sloveniji pošiljajo iz EU. 

3) Bodi pozorna na oceno kupcev

Po novem lahko kupci ocenimo naročen izdelek, poklikamo če je velikost ustrezna, kakšne kvalitete je izdelek in celo naložimo fotko.

Nova posodobitev je mene že nekajkrat rešila pred zgrešenim nakupom, kljub temu da sem že običajno zelo pozorna na same materiale, kroje in druge podrobnosti, ki izdajo kos, dober le na modelu. 

4) POČAKAJ

Vem, včasih je kakšen kos takooo hud, potem pa zraven pripišejo še, da gre za vročo robo, ki se hitro prodaja in ti se prenagliš. Dodaj kos v košarico/na wishlisto in počakaj kakšen dan.

ASOS ima neprestano nove akcije in popuste, poleg outlet izdelkov imajo tudi pogosta znižanja. Žal niso eni izmed tistih, ki bi ti poslali kodo, ko pustiš izdelek čez noč v košarici, te pa lahko velikokrat tam preseneti nepričakovano znižanje.

5) Naloži si aplikacijo

Zveste kupce ASOS rad nagradi in jim popuste ponudi predčasno, včasih imajo akcije, ki trajajo le dve uri in drugače za njih ne izveš, občasno pa uporabnike aplikacije razveselijo še s kodo za dodaten popust.

Da ne omenjam, kako preprosto je nakupovati znotraj aplikacije, ustvarjati albume in wishliste ter pregledovati nove izdelke. 😍

Poglej si moj ASOS haul ...




Nakupuj moje valentinove favorite: