Ljubezen je v moji koži | DOVE

#ČeBiMojaKožaGovorila bi rekla, da naj se ne oziram na vse ‘nepravilnosti’, ki jo krasijo, ampak naj jih nosim ponosno. Strije, celulit, akne, brazgotine, znamenja in druge kožne posebnosti so tisto, kar nas dela unikatne.

foto: Nike Koležnik

Ženske (pa tudi moški) smo danes z vseh strani bombardirane z lepotnimi ideali, ki naj bi jim ustrezale. Pa s komentarji na naš videz, ki so vse prej kot prijazni. Če dodamo še lastno primerjanje z izgledom drugih (in slabo voljo, ker ne izgledamo enako, kot zvezde z naslovnic), pa je ta začaran krog slabega vpliva na našo samopodobo in samozavest sklenjen.

No, midve z Zalo sva se odločili, da je te male vojne s svojo kožo in telesom konec, saj želiva tudi tebi pokazati, kako zelo posebne, enkratne in čudovite smo - z vsemi svojimi popolnimi nepopolnostmi.

#LjubezenJeVMojiKoži je iniciativa znamke Dove, v njej pa lahko sodeluješ tudi ti! Na spletni strani Cosmopolitan oddaj svojo zgodbo o posebnostih tvoje kože in se poteguj za bogat darilni paket.


Na Instagramu sem vas povprašala, kaj so tiste kožne posebnosti, ki jih imate najraje oziroma vam povzročajo največ nelagodja. To so vaši odgovori ...




body positivity