MARATON MODNIH REVIJ: stilistka za en dan




V preteklem tednu ste lahko na družabnih omrežjih zasledile nekaj namigov, da skupaj s slovenskimi modnimi blogerkami in Davidom Hojnikom pripravljamo nov projekt, danes pa vam razkrivam vse o njem in vas hkrati vabim na prav poseben vikend, Vikend lepših trenutkov, ki po potekal med 14. in 16. oktobrom!

Skupaj z Ajdo (Ajdas), Aljo (ABC style), Davidom (DH Fashion), Evo (Love, Eva), Katjo (Viva la vida) in Teso (magnifique) smo brskali po trgovinah v CityPark-u ter izbirali moške in ženske stylinge. Kako smo oblačila kombinirali boste lahko v živo preverili že naslednji vikend, saj se bodo naše modne kombinacije po pisti sprehajale v petek in soboto!

Pridruži se mi v petek, 14. oktobra, ob 17:00, v Cityparku in si oglej mojo modno revijo! 


Po koncu le-te bom z vami z veseljem poklepetala in naredila kakšen selfie, če pa na dogodek vseeno ne boš uspel/a priti, boš lahko dogajanje spremljal/a preko socialnih omrežij. Na instagramu me najdeš pod @anakrejevska, na snapchatu pa se moje uporabniško ime glasi natasamernik.

V modno obarvanem vikendu v Cityparku sodeluje več kot 125 lokalov in trgovin, vse modne navdušenke in navdušenci pa se boste še posebej razveselili popustov! CityPark je pred kratkim razveselil tudi z novo revijo, Metropolist, v kateri boste našli še kakšen dodaten nasvet, navdih ali nov najljubši kos!


Se vidimo!


Foto: Katarina Veselič