Popolno razvajanje in predlog za božična darila || Salon lepote TiNailsTokratna objava bo zgolj v slovenščini, namenjena pa je vsem mojim sledilkam, ki želijo razvajati sebe ali prijateljice, in tudi sledilcem, ki bi svoje bližnje radi presenetili z darilnim bonom. Na koncu objave vas čaka tudi nagradna igra!

Zakaj Salon lepote TiNails?
S Tino, lastnico salona, se poznava že od malih nog, saj sva bili praktično sosedi. Obiskovala sem jo še ko je manikure in pedikure izvajala v svoji mali sobici ter je bila tista, ki mi je nalakirala nohte za valeto. Teče že tretje leto, odkar obiskujem Tinin salon, kar zagotovo potrjuje moje zadovoljstvo z njenimi storitvami.

Kje se nahaja?
Salon TiNails je na pol poti med Ljubljano in Kranjem, na naslovu Skaručna 22a. Idealna lokacija tako za Ljubljančanke, kot tiste z gorenjskega konca, Tino pa obiskujejo tudi dekleta z drugih koncev Slovenije.

Kaj ponuja?
Kljub temu, da je največji poudarek na nohtih, torej manikurah in pedikurah, vas bosta Tina in njena pomočnica Anja razvajali tudi z  masažami, depilacijo, podaljševanjem trepalnic in ličenjem. Celotno ponudbo in cenik najdeš TUKAJ. V današnji objavi pa vam podarjam darilni bon za nego obraza. Preveri spodaj!

SODELUJ TUKAJ:


a Rafflecopter giveaway

4 comments

 1. Nagrado bi podarila materi, da ji malo polepšam dni, ko se sooča z boleznijo. :)

  ReplyDelete
 2. Se paše vsake toliko malo pustit razvajat ;)

  ReplyDelete
 3. Nagrado bi podarila sama sebi, ker me je letosnje leto preprosto izcrpalo do zadnje kaplje. Z boleznijo, obveznostmi..

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete