To so 3 stvari, ki bodo tvojo (domačo) pisarno spremenile v tvoj najljubši prostor!

 Če bi še pred koncem poletja rada osvežila svojo pisarnico (in jo naredila res KUL), imam zate odlične predloge! 👇

V zadnjem letu in pol se je naše delo spremenilo za 180 stopinj. Kljub temu, da se je življenje do danes za mnoge že ustalilo in vrnilo v normalne tirnice, pa mnogi izmed nas še vedno raje delajo (khm, delamo) od doma.

Cosmo dekleta se zavedamo dejstva, kako pomembno je, da je tudi domača pisarna ali kotiček v dnevni sobi, od koder se priključujemo na Zoom, lepa in urejena.

Zate sem zbrala nekaj nasvetov in pripomočkov, ki ti bodo olajšali še zadnje izpite in lažje spravili k odgovarjanju na službene mejle tik pred dopustom.


#1 STENA IDEJ

Moodboard, navdihujoče misli in samolepilni listki s to-do seznama naj bodo tisti, ki jih boš zagledala ob dvigu pogleda nad računalniški zaslon.

Dodaj jim še kakšno fotko hišnega ljubljenčka, fantovo pismo in spominke z izleta s prijateljicami, da boš še bolj motivirana pri svojem delu.

#2 ZELENJE

Zelene rastline bodo vsaki pisarni dodale piko na i. Izbiraj glede na to, kako svetel je prostor in kako skrbna boš z zalivanjem, če nisi preveč vešča v skrbi za rastline (priznam, tudi meni je že umrl kakšen kaktus), pa pravo zeleno rastlino raje zamenjaj za kakšno umetno.

#3 POPOLNI PRIPOMOČKI

Tako kot so za mnoge motivacija za šport nova oblačila, so za nas, Cosmo dekleta, motivacija za pisanje člankov novi pisarniški pripomočki.

Članek, ki ga prebiraš, je nastal pod roza tipkovnico Logitech K380, fotke pa sem vanj dodala s klikom na miško serije Pebble M350.

Celoten članek najdeš na www.cosmopolitan.si.